Over ons

Wij zijn een team van gepassioneerde kappers. Wij dragen het gezegde “once a hairdresser always a student” hoog in het vaandel! Daarom scholen wij ons constant bij in het binnen en buitenland. Onze zaakvoerster Veerle is bovendien lid van het Schwarzkopf professional essential looks @work team. Dit betekent dat ze 2x per jaar als 1 ste de nieuwste collecties geleerd krijgt van de beste kappers en deze dan ook via salon trainingen doorgeeft aan andere kappers in België. Hiervoor reisde ze ook al naar verschillende plaatsen in Europa. Bovendien mag ze zich ook een schwarzkopf color master noemen. Ook een titel die maar slechts 16 kappers over België mogen dragen. Ze volgde ook al verschillende opleidingen in Londen en blijft zichzelf constant uitdagen om nog beter te doen!

Deze inzet verlangt ze ook van haar team dat ook op regelmatige basis aanwezig moet zijn op bijscholingen. Ons vak is constant in beweging en smelt samen met de mode en make-up industrie en dus is het belangrijk  dat we mee zijn  met de nieuwste ontwikkelingen op vlak van haartrends en haarverzorging.  Ook voor een make up kan u bij ons terecht .

Hebt u een twijfel of vraag u kan altijd bij ons terecht voor eerlijk advies aan correcte tarieven.  Wij doen er alles aan om u te laten stralen en met een goed gevoel buiten te laten gaan want: #welovetoseeyoushine. Neem zeker ook een kijkje op onze facebook en instagram voor de laatste nieuwtjes, trends en voor en na’s.

Veerle:  Zaakvoerster, levensgenieter, gedreven en passie voor het kappersvak.  Hoewel ze haar kleine leven beweerde nooit kapper  te worden zoals de mama begon het op haar 14 de toch te kriebelen. Ze volgde school op coloma in Mechelen. Door haar stage kwam ze terecht bij DE Mechelse kapper van toen Marc en Walter Lenaerts. Daar kreeg ze de liefde voor het vak helemaal mee en kreeg ze de beste leerschool! Ze bleef er maar liefst 9 jaar en werkte zich op tot de meest gevraagde  kapper van het 10 koppige personeel. Ondertussen startte ze met een bijberoep en werkte ze bijna de klok rond om haar droom waar te maken! Op 02/02/2011 was het dan eindelijk zo ver: ze begon haar eigen zaak in Bevel bij de mama! Na 2 jaar was het kapsalon te klein en breidde ze de zaak uit tot 5 kaptafels. In Augustus 2014 nam ze dan haar 1ste medewerker in dienst.
Wendy: werkte maar liefst 15 jaar bij de Mechelse topkapper Marc en Walter Lenaerts. Hier leerde ze Veerle kennen die ze nog opleidde van bleuke naar volleerde kapper. In 2012 was het een beetje op  door de combinatie van werk en privé met 3 kinderen. Toen Veerle in 2014 vroeg om bij in de  zaak te komen was dit op het juiste moment. De goesting was helemaal terug en het duurde niet lang of ze was helemaal terug ingewerkt. De samenwerking verloopt perfect en we zijn volledig op elkaar afgestemd. Ook Blijft Wendy zich steeds bijscholen om aan de hoge eisen van Veerle en zichzelf te voldoen 🙂
Julie is onze nieuwste aanwinst sinds juli 2018. Ze is op haar 19 bij in de zaak van haar ouders gestapt (slager) maar voelde al snel dat ze dit niet haar hele leven wilde doen. Wat ze wel wilde doen is kapper worden! Ze volgde een opleiding van een jaar en kwam toen bij ons terecht! Ons vak vraagt veel kennis en ervaring dus het spreekt voor zich dat Julie nog heel veel moet leren. Ze is enorm gemotiveerd  en leert snel en wij zijn dan ook volop bezig om ze zo goed mogelijk te begeleiden om aan onze en uw eisen te voldoen!