Haar en make-up

Haar

Voor onze haarverzorging werken wij met The Autentic Beauty Concept. dit product is 100% natuurlijk en vegan . Vrij van sulfaten , parabenen, minerale oliën en siliconen . zelfs de verpakking is van gerecycleerde plastic. Ze ruiken bovendien ook nog is heerlijk . Wat’s not to love ?   
Voor de kleuringen werken wij met TbH  en igora beide van schwarzkopf . tbh bestaatvoor 93% uit natuurlijke materialen  bestaat en bevat 50% minder ammonia . Dit gamma is echter nog redelijk beperkt. 
de geweldige kleuren van Igora stellen ons in staat om elke gedroomde look tot stand te brengen. en met Blond me zijn ook de blondjes bij ons aan het juiste adres. 
 
De Mannen ! 
 
Ook deze vergeten wij niet . 
Wij zijn geen barbers maar wel mannekappers. scheren doen ze niet maar voor een operbeste raiser fade kan je wel bij ons terecht. Wij hebben immers ook een opleiding van 1 week gevolgd bij Schorem Haarsnijders en Barbiers in  Rotterdam 🙂 . Voor de mannen hebben wij Sebman .  het mannenmerk van sebastian . Kom gerust eens ruiken en voelen en ervaar zelf wat voor een topproduct dit is !