Essential looks show tour and taxis Brussel

30/9 was weer een topdag. Vandaag vond de jaarlijkse essential looks show plaats. Maar liefst 700 kappers uit heel de BeNeLux zakten af naar Brussel om van dit spectakel te komen genieten. Ik ik pietzak kreeg weer de eer om backstage te werken . Ja pietzak want we zijn met 15 teamleden en er worden er elke keer 5 uitgekozen om te helpen . Dus elke keer is het nagelbijtend wachten of je mee mag of niet. En ja ik was er bij. De hele dag prepten we de mooiste modellen tot echte fashionista’s met kleur en styling om u tegen te zeggen. We waren met een team van jaarlijks weerkerenden en we weten wat er van ons verwacht word : knallen! Het beste in onzelf naar boven halen om pareltjes op het podium te sturen. We werkten de hele dag in een onstpannen sfeer onder het goedkeurend oog van onze meesterkapper guy de waen en het schwarzkopf pro team. Een prachtige show werd het waar de aanwezigen weer inpsiratie konden opdoen voor in hun salon. De mooiste job . Tja die heb ik . ?. Tot snel?