Essential looks 2019/2 @work team training

Op 9 en 10 september was het weer zo ver ! De voorstelling van de 2de el collectie van dit jaar aan het a work team. En het waren weer 2 boeiende dagen vol snit en kleur. Nieuw sinds vorige keer zijn de social media battles ! Daarin moeten we het tegen elkaar opnemen om het beste social media verhaal te vertellen. Deze keer was de hoofdrol in dit verhaal weggelegd voor de nieuwe #raincolour technieck. En o yes deze battle wonnen we met ons geweldig teampje met collega kappers. Kei blij waren we want we wonnen alle tools om direct met deze nieuwe technieck aan de slag te gaan. Wij kijken weer uit naar de show op 30/9 want ook kregen wij met deze 2daagse het
geweldige nieuws dat we weer waren geselecteerd om backstage mee te werken . Een job die wij met heel veel plezier aan nemen. Hou zeker onze insta story’s in het oog ?.