Leren door les te geven .

Aan diegene die het nog niet weten , ik ben een essential looks @work teamlid. Nu wat is dat ? Wel wij (een team van geselecteerde vlaamse en waalse kappers) worden 2x per jaar opgeleid in de nieuwste trends binnen de Schwarzkopf professional groep . Die collectie heet dus Essential looks . Dat heeft meerdere voordelen . We zijn altijd als 1ste op de hoogte van de nieuwste trends, we mogen heel vaak mee gaan werken on en backstage van events van het merk en we mogen gaan les geven bij kapsalons. Dat laatste is ook heel leerrijk voor ons wat door met andere kappers te werken , leer je weer . Je ziet hoe zij het aanpakken , wat we nog beter kunnen doen of wat we goed doen . kappers onder elkaar is altijd een inspirerende boel . Leren door les te geven. Ook moeten wij per jaar een opgelegd aantal cursussen volgen om aan hun niveau te kunnen voldoen. Dus je hoort, we laten niets ah toeval over om jullie elke dag het allerbeste van onszelf te kunnen geven Alles wordt in onze storie’s op instagram dus volgen is de boodschap ! Tot snel ? Tot knap

geknipt 😉.