the authentic beauty concept

Haar en Make-up in Bevel, Nijlen en omstreken

Wij zijn super blij en fier dat wij vanaf vandaag werken met een heel nieuw style en care gamma haarproducten . the authentic beauty concept . waarom wij zo blij zijn?  Wel omdat  bij dit gamma duurzaamheid , fair trade n bio en vegan hand in hand gaan . in deze tijden is duurzaamheid zo belangrijk . Mensen die  mij een beetje kennen weten dat ik dit erg belangrijk vind maar dit was echte moeilijk om door te trekken naar mijn professionele wereld . ik ben maar wat blij dat ik nu geselecteerd ben om met deze geweldige producten te werken . De ingrediënten uit , groene thee , basilicum , kaneel , dadels  ,mango etc worden onttrokken via een uniek proces van stoomdestillatie . Daar door blijft enkel de zuiverste vorm van het extract over en kan zo uw haar optimaal gevoed en verzorgt worden . de producten bevatten ok geen ppd’s sulfaten of siliconen dus eigenlijk is er geen enkele reden om ze niet te gebruiken 🙂

Ook kan je nu aan de wastafel een heerlijk zenmoment inlassen om te genieten van een heerlijk stilte moment , een masker word aangebracht , je krijgt een oogmasker en oortjes met rustgevende muziek die je helemaal wegbrengen naar een gevoel van totale rust . Ko even tot je authentieke zelf en geniet van een toaal beleving .

tot snel !!

team knap geknipt