Vernieuwde vibrance!

Hoi hoi , het is even geleden dat ik nog een nieuw bericht heb gedeeld . Er komen zo veel nieuwe super fijne dingen aan dat ik niet weet waar 1 te beginnen .

Bij vibrance dan maar 😉. Vibrance is onze toon op toon kleur . De “kleurshampoo” zoals men het noemt in de volksmond . De voorgaande formule en werking zijn aangepast . Hij dekt mooi de eerste grijze haren , je kan er afgebleekte lengtes een mooie glanzende opfrisbeurt mee geven of je kan blonde haren voorzien van de mooiste toners en glans . Kortom een winner !

Er zitten nog heel veel dingen in de pijpleiding dus hou onze blog zeker in de gaten ! En als je langskomt voor een vibrance vergeet het resultaat dan zeker niet te delen via #morevibrance en #knapgeknipt 😉.

Tot snel ! De kleuren die je onder ziet zijn resultaten van onze #morevibrance