NIEUW!! Keratine behandelingen

Na herhaaldelijke vraag achter keratine behandelingen zijn wij op zoek gegaan naar het beste merk om deze uit te voeren . Zo kwamen wij via een collega bij Jean-Paul myne uit . Deze zijn volledig op natuurlijke basis en de resultaten zijn echt spectaculair . Bij een golden behandeling heb je een volledige ontkrulling . Het haar glanst , pluist bijna niet meer en is makkelijk bewerkbaar . Het resultaat blijft 3 tot 6 maanden . Als je de bij horende shampoo gebruikt heb je het langste het beste effect .

Ga je voor een silver behandeling ? Dan kalmeer je het haar , maakt ne het heerlijk bewerkbaar , pluist en kroest het niet bij regen weer . Ook krullend haar vaart hier wel bij om dezelde redenen 😉😎. Ook de glans na deze behandeling is spectaculair . En het beste is dat het haarkwaliteit door de toevoeging van keratine er helemaal op vooruit gaat . Niet twijfelen dus en boeken die handel . 🙈. Tot binnenkort ! Team knap geknipt #welove2seeyoushine. Ps:Hieronder zie je een voor en na. .