Tweede nieuwsbericht

Haar en Make-up in Bevel, Nijlen en omstreken

Op maandag 24/09/2018 was het weer zover ! de jaarlijkse hoogmis voor de Belgische Schwarzkopf professional DE Essential looks show in Tour en Taxi in Brussel ! Wij kregen weer de zeer verdienstelijke eer om mee backstage te werken om alle modellen klaar te stomen voor de catwalk !  De hele dag werken we hard tussen de repetitie’s , make-up en passmomenten  door om alle modellen de perfecte look te geven “on stage” ! Maar liefst 600 kappers genoten van een prachtige show waar de nieuwste haar , make-up en fashion trends werden getoond ! En wij hebben ons geamuzeerd ! Zo backstage werken geeft een hele leuke vibe , we zijn met allemaal gemotiveerd en gepassioneerde kappers van over heel België die het beste van zichzelf willen geven en de hele dag in een fijne samenhorigheid een topprestatie willen neerzetten om van de show een succes te maken ! Ook onze medewerkers waren s’avonds bij om van de show te genieten ! Ook “La mama” die al 35 jaar in het vak staat maar jaren niet meer op een show geweest was was heel enthousiast 🙂  . Op naar volgende jaar zeggen wij ! Hopelijk mogen wij ons weer de hele dag amuzeren backstage .